Utnyttja uteduschen och renovera på sommaren


Att låta hantverkare komma och renovera hemmet har sina fördelar. Det går snabbare än om man genomfört det själv och ofta blir det även betydligt bättre gjort. Är det ett sovrum eller ett vardagsrum som ska renoveras behöver man knappt märka av det hela. Hantverkarna går och kommer som de vill och man är själv mest på jobbet eller ute under sommarmånaderna.

Annat blir det om man ska genomföra en badrumsrenovering eller köksrenovering. Då är det inte lika lätt att inte bli påverkad av allt bygge. Men det finns vägar att gå för att underlätta det hela. Har man två badrum är det smidigt att renovera det ena först medan den andra är helt intakt. Då finns det alltid någonstans att gå. Har man bara ett badrum blir det lite knivigare. Har man en trädgård kan lösningen finnas där. För även om toaletten inte är bortkopplad mer än några timmar så får man inte duscha under hela renoveringstiden.

Att då köpa in en utedusch kan vara riktigt bekvämt istället för att behöva gå över till grannen. Det finns flera olika varianter. Både de som kopplas mot vattenslangen och därmed kan erbjuda varmt eller kallt vatten precis när som helst. Utöver det finns de som består av en stor svart säck som hängs upp under en solig dag. Vattnet värms upp under dagen och man kan sedan duscha i det på kvällen. Inte lika enkelt men har man inte möjlighet att koppla in vattenslangen är det ett enkelt och bra alternativ.

Så innan du Googlar på Badrumsrenovering Stockholm och planerar hur badrummet ska se ut – googla först på ”utedusch” och bestäm hur bekvämt du ska ha det under renoveringsperioden. De kostar kring 2500kr och du kommer garanterat blir nöjd. Perfekt till alla varma sommardagar om inte annat.