Om


Allt i Trädgård riktar sig mot trädgårdsintresserade, såväl som mot mindre erfarna som riktiga trädgårdsmästare. Här hittar du nyheter inom trädgård, information om trädgårdsredskap och tips om hur trädgården ska skötas om på rätt sätt.

Tipsen innefattar alltifrån hur trädgården kan göras snyggare rent estetiskt – men också hur den kan göras trevligare att vistas i. Det här kan man lära genom att till exempel läsa artiklar om hur trädgården ska dekoreras, och hur man bygger sin egen myggfälla.

När det kommer till trädgårdsredskap hittar du allt från snigelfångare och avfallsborttagare till information om lövblåsar och tillbehör till växthuset.

Bland nyheterna hittar du helt enkelt det senaste som händer i trädgårdsvärlden.

Har du frågor, eller om du kanske bara vill lämna en kommentar, använd gärna kontaktsidan så svarar vi så fort som möjligt.

 

Obs – Vi försöker hålla oss till korrekt fakta så mycket som det går. Men självklart kan det smyga sig in små fel. Vi uppskattar om de som upptäcker dessa hör av sig så vi kan ändra. Tanken är inte att det ska finnas några felaktigheter på sidan. Priser, storlekar m.m. på de produkter som nämns kan även ha ändrats över tid. Därmed kan vi inte ställas till svars för eventuella felaktigheter på sidan.