Nu sätter renoveringarna igång, se vårt tips för skjutdörrar 


Vid den här tiden på året börjar det att klia i fingrarna hos de flesta villaägare, det är för att nu har det varit ganska lugnt med renoveringar i januari och februari. Det är ganska naturligt i sig eftersom det kommer direkt efter julen när många har spenderat pengar på julklappar och mat, sedan för barnfamiljer är februari den värsta månaden som i folkmun kallas för ”vabbuari”. Enligt Försäkringskassans statistik så sker majoriteten av allt vabb i februari. Många är då hemma med sina sjuka barn och allt annat stannar upp, men nu är det som sagt på bättringsvägen och allt börjar att ta fart igen.

Tipset då? Ja det är en sida som vi råkande snubbla in på redan förra året men det blev inte av att vi skrev om den då. Vi har hittat otroligt fina och prisvärda skjutdörrar på en webbutik som heter Hemfint. Där säljer man just dessa skjutdörrar som har blivit populära, de är dessutom väldigt behändiga då de öppnas genom att skjutas åt sidan och allt göms snyggt och prydligt i väggen där den sitter. De delas in i pocketram och kornish, sedan kommer dörrarna i flera olika bladmodeller, se fler på hemsidan helt enkelt. Där har man detaljrika bilder och beskrivningar så du kan välja den dörr som passar dig bäst. Priserna ligger på strax över tusenlappen och frakt ingår i priset fram till ditt hem. Det är inte allt man säljer, letar du efter andra typer av dörrar så kan du hitta dem hos Hemfint också tillsammans med badrummsprodukter, salning och foder.

Passar perfekt till vårens och sommarens nya projekt. Just nu såg vi att det var reapriser på vissa produkter så passa på om ni vill spara en slant, vi kan inte lova att priserna som vi skriver är kvar under hela våren.