Är du i behov av större utrymme på din tomt? Köp till en hel hall


Det är inte ovanligt att man driver ett företag i anslutning till sitt hem och då kan det behövas byggas ut lite. Personer som kör sin firma hemifrån bygger ofta till till en befintlig byggnad eller förvarar allt i garaget helt enkelt. Sedan finns det företag som behöver lite mer utrymme. Man vill kanske inte flytta från gården och då är ju alternativet att ställa upp dedikerade hallar lämpade för lager och industri. Det är en fördelaktig lösning för både stora och små företag som vill få lite mer yta att arbeta med. PMH som är specialister på detta har tagit fram en bra lösning som ska passa de flesta plånböcker. Ser man på utbudet www.pmh.se/pmh-hallen , som är brett finns det sätt att växa på. Det går snabbt att bygga upp hallarna och det består av underhållsfritt material som håller år ut och år in. Vi har varit och sett konstruktionen på diverse mässor och det är rejäla saker det handlar om. Kvalitet till ett överkomligt pris.

Anpassa efter din budget

Som vi skrev passar det nästan allas plånböcker. PMHhar flexibla lösningar för betalningen också, inte bara en bra produkt att erbjuda. Ni kan köpa den direkt och äga den från början, det finns även ett alternativ att hyra hallarna. Kostnaden blir betydligt lägre men ni måste lämna tillbaka utrustningen efter perioden är slut. Detta är vanligare för kortare stunder. Hyrköp hallarna med en summa och betala sedan en procent av det ursprungliga priset. Alternativt så går det att leasa om man vill ha sin hall över lång tid. Pratar ni med personalen så tar man fram det bästa alternativet för just er verksamhet.

Nu behöver man inte måla in sig i ett hörn och säga att “bara företag” ska skaffa en hel hall. Äger du en stor gård och har platsbrist, ja varför inte köpa en lagerhall av PMH. Produkten kan användas till flera olika ändamål.