Markiser av hög kvalitet populära i Stockholm


Försäljningen av markiser i Stockholm har nu tagit fart för säsongen. Nu när sommaren snart är här, är det helt enkelt dags att skaffa sin nya markis. De markiser som säljer riktigt bra i Stockholm, är svenska markiser av hög kvalitet.

Varför en svensk markis?

Svenska markiser är markiser från svenska tillverkare. Det vill säga tillverkare som vet vad klimatet i huvudstaden och övriga Sverige innebär. En svensk markis måste tåla omväxlande väder med sol och stundvis hög luftfuktighet. Konstruktionen är tillverkad i material som tål fukt och regn, utan att rosta. Markisväven ska tåla sol utan att blekas.
En svensk kvalitetsmarkis kostar lite mer, än de billigaste markiserna på marknaden. Med de billiga markiserna är inte tillverkade för det svenska klimatet och de som köper dem ångrar sig vanligen snabbt. En billig markis håller oftast bara en säsong eller två, sedan är den rostig, blek och väven slokar. Att köpa nya markiser varje år, är dyrare i längden än att köpa en lite dyrare av god kvalitet, som håller länge. Något som stockholmarna verkligen har tagit till sig, eftersom kvalitetsmarkiser dyker upp på vart och vartannat hus i Stockholm.

Bättre pris på markiser online

Att satsa på en markis av god kvalitet är det självklara valet. Genom att köpa markisen på Internet, kan du sedan få ned priset. Du får samma markis som din granne, men till ett lägre pris.
140kvadrat.se säljer svenska kvalitetsmarkiser till riktigt förmånliga priser. Du kan antingen köpa en standardmarkis, till ett extra förmånligt pris, eller bestämma vilka detaljer som ska gälla för din markis, genom några enkla val. Du kan välja mellan olika vävar, vev eller motor, olika bredder och utfallsdjup.

Till markiser på 140kvadrat

Bekvämt och energibesparande

En markis har många fördelar. Markisen skyddar både utomhus och inomhus mot sol. En terrassmarkis kan skydda hela uteplatsen, samtidigt som den ger skydd åt vardagsrummet innanför. Med en skuggad uteplats, får du dessutom lite insynsskydd. Något som kan vara skönt i Stockholms tätbefolkade områden.
Markisen hindrar solen från att ens ta sig fram till fönstren. På så sätt blir det inte lika varmt inomhus under varma sommardagar, och du kan slippa ta till energikrävande lösningar som portabla fläktar och luftkonditionering. Stockholmarna gillar stora fönsterpartier, men när solen gassar in, blir det varmt och man behöver en lösning, som skyddar. Tillskillnad från olika typer av gardiner och persienner, hindrar markisen solljuset redan innan det når fönstret, vilket ger ett extra bra skydd.